O NAMA

Košarkaški klub Larus nastao je iz ideje i želje da se pokuša s nešto drukčijim pristupom prema nama najljepšem sportu. Upornost i planski rad vodi nas prema tom cilju. Klub je jedna velika obitelj i trudimo se prije svega razvijati kvalitetne mlade ljude.

Da bi sve to bilo moguće u rad kluba su uključeni naš fizioterapeut koji se brine za djecu i roditelje, grafički dizajner koji se brine za naš web, letke i sve ostale vizualne uratke. Naravno, tu je uvijek i neizostavna podrška s tribina. KK Larus ima svoj put! Biti ćemo najbolji.


Trener Antonio

Cijeli život samo jedan sport: košarka! Smatrao sam da možemo ponuditi drugačiju viziju i bolji pristup tom fantastičnom sportu. Volim ponoviti klincima: kad imate loptu u rukama, na terenu ste u tom trenutku najbolji.

Tako je i s klubom. Stvorili smo ga iz ideje ‘samo srce, rad i entuzijazam’. Volim spajati i graditi. Uključiti ljude s jednakom željom i entuzijazmom u zajednički projekt je najveći uspjeh. Vjerovati u rad i ideje su obilježja KK Larus. Tu smo da budemo najbolji.


Trener Marinero

Cijeli život sam s loptom. Kao dijete spavao sam s njom, a sad kad sam trener i dalje je uvijek uz mene. Osnovali smo klub jer želimo pokazati drugačiji rad. Moja uloga u ovom projektu je, uz škole košarke, kompletan individualni rad i animacija da momci privole košarku i KK Larus kao dio svoje svakodnevice. Tu smo da budemo najbolji!


Trener Luka

Kad sam upoznao košarku kao dijete zaljubio sam se u nju na prvi pogled. Već osam godina sam uz parket. Trudim se svoju strast i viziju prenijeti na svoje igrače. U projekt kluba Larus uključio sam se jer pratim priču od početka i smatram da će se moj doprinos uklopiti u plan kluba. Biti ćemo sjajni!